mapacuproiecte.ro

AcasăProiecte privateCu avionul la Caransebeș? Aeroportul orașului, reabilitat și modernizat cu fonduri europene;...

Cu avionul la Caransebeș? Aeroportul orașului, reabilitat și modernizat cu fonduri europene; proiectul, sprijinit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu ( presa locală )

Aeroportul Caransebeș SA a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice ( SEAP ) o ofertă pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea aeroportului Banat – Caransebeș. 

Descrierea succintă a proiectului:

– Elaborarea Proiectului tehnic și asistența tehnica a proiectantului pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare a Aeroportului Banat-Caransebeș”; 

– Execuția lucrărilor de construcții și instalații a obiectelor aferente obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare a Aeroportului Banat-Caransebeș”, care se vor realiza cu respectarea Proiectului tehnic și a detaliilor de execuție elaborate de proiectant. 

Valoarea totală estimată: 338.582.047.01 lei, alocați prin Programul Operațional Infrastructură Mare ( POIM ) 2014 – 2020,  AP 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient OS 2.3 Creșterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroporturilor.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare:

data si ora locala: 02.05.2023 15:00.

Criterii de atribuire: cel mai bun raport calitate – preț. 

Operatorii economici care participă la licitație trebuie să aibă o cifră de afaceri medie anuala globală pe ultimile 3 exerciții financiare disponibile (2020, 2021, 2022)  de minim 600.000.000 lei fara TVA.

În situația în care ofertantul a fost înființat sau și-a început activitatea economică în mai puțin de 3 ani de la data depunerii ofertei, se va solicita prezentarea datelor privind cifra de afaceri corespunzătoare perioadei efective de activitate.

Potrivit site-ului aviația.ro, aeroportul din Caransebeș a primit autorizarea de funcționare în 2020, din partea Autorității Aeronautice Civile Române, dar infrastructura actuală constă într-o pistă și o platformă.

Omul de afaceri Gabriel Olariu anunța atunci că vor urma investiții masive pentru a rezulta un aeroport care să fie conectat la rețeaua internațională. 

Proiectul extinderii și modernizării aeroportului ( deocamdată aerodromului Banat – Caransebeș ) este sprijinit, potrivit unei publicații locale, de actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, cu funcție politică în PSD Timișoara.

foto cover google earth/aeroportul din Caransebeș

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.