mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutii1.230.675 lei pentru un microbuz electric și o stație de încărcare, în...

1.230.675 lei pentru un microbuz electric și o stație de încărcare, în comuna Todirești, jud. Iași; banii sunt alocați prin PNRR

Comuna Todirești ( Consiliul Local Todirești ), din județul Iași, a publicat în 30 martie 2023, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice ( SEAP ), un anunț pentru cumpărarea unui microbuz electric și a unei stații electrice, ambele achiziții fiind incluse în același contract:

”obiectul prezentei proceduri se constituie din furnizarea unui microbuz electric, cu o capacitate de minim 19 locuri pe scaune + 1 loc conducătorul auto inclusiv a serviciilor accesorii ce trebuie asigurate pe perioada de garanție aferentă acestora, conform cerințelor prezentului caiet de sarcini (inclusiv al anexelor). 

Microbuzul electric ce se va achiziționa în cadrul prezentei proceduri face parte din categoria M2 sau M3, care are o capacitate de transport de cel mult 19 de pasageri, în afara scaunului conducătorului. Microbuzul electric ofertat trebuie să facă parte din producția de serie și să nu prezinte caracteristici inferioare celor fabricate în mod uzual de către producător. 

Microbuzul achiziționat trebuie să fie nou, la prima utilizare. Nu se acceptă microbuze de tip „second hand” sau de tip „refurbished”. În prețul unitar aferent microbuzului electric se va include și costul unei stații de reîncărcare lentă/standard. Ofertantul declarat câștigător va livra împreună cu microbuzul nepoluant și stația de reîncărcare lentă pe care o va monta și o va pune în funcțiune. 

Furnizorul răspunde de compatibilitatea stației de încărcare ce va fi ofertată și livrată cu microbuzul electric”.

Banii sunt alocați prin PNRR/2022/C10, Investiția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante), pentru proiectul „Achiziție microbuz nepoluant și un punct de reîncărcare pentru vehicule electrice în Comuna Todirești, Județul Iași”.

Suma totală: 1.230.675 lei.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare:
data și ora locală : 04.05.2023, 15:00.

foto cover unica.md

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.