mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutii56 de unități de asistență medicală ambulatorie vor primi finanțare prin PNRR;...

56 de unități de asistență medicală ambulatorie vor primi finanțare prin PNRR; cel mai mare contract a fost câștigat de C.J.Călărași pentru Spitalul Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian-Ambulatoriu

Proiectele au fost depuse la Ministerul Sănătății, care gestionează Componenta 12 Sănătate, în cadrul căreia a fost deschis Apelul ”Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești ( Ambulatorii ). Activități eligibile: reabilitarea, modernizarea, extinderea ( inclusiv prin construirea unor clădiri noi ) și dotarea de ambulatorii/unități medicale publice sau a altor structuri publice care furnizează asistență medicală ambulatorie.

”Cel puțin 20 de unități de îngrijire ambulatorie vor fi situate în regiuni sau municipalități mai puțin dezvoltate” prevede regulamentul. 

Dintre cele 56 de proiecte aprobate, 8 vor fi derulate în București:

1.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu”

2.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în cadrul Spitalului Clinic de boli infecțioase și tropicale Dr. Victor Babeș”

3.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino”

4.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Copii Filantropia”

5.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic Sfânta Maria”

6.”IOB-Ambulatoriu Integrat performant pentru pacienți bine îngrijiți/INSTITUTUL ONCOLOGIC PROF.DR.ALEXANDRU TRESTIOREANU”

7.”Dezvoltarea și modernizarea capabilităților de asistență medicală ambulatorie a Centrului Medical UM0149”

8.”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Alte proiecte:

”Unitate de asistență medicală ambulatorie – Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” – Baloteşti/U.M. 0929”/SRI ( n.n. )

”Dotarea ambulatoriu – Policlinica oraș Strehaia cu echipamente și materiale destinate îmbunătățirii actului medical”

”Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, prin dotarea unității de asistență medicală ambulatorie”

”Înființare si dotare ambulatoriu in cadrul secției externe a Spitalului Județean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, situat in Orașul Vânju Mare”

”Modernizarea Centrului de Sănătate TG-Logrești, Comuna Logrești, județul Gorj”

”ONCO-SERV – Servicii de calitate în regim ambulatoriu pentru pacienții oncologici la I.R.O. Iași”

Cel mai mare contract are valoarea de 30,495,912.27 lei fără TVA și va fi derulat pentru ”Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești – unitati de asistenta medicala ambulatorie pentru Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian-Ambulatoriu Călărași

Pe locul doi se află contractul atribuit Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, pentru unitatea de asistență medicală din cadrul Spitalului Emil Palade: 29,123,792.00 lei, fără TVA.

Pe locul trei, proiectul depus de C.J. Cluj, pentru dotarea ambulatoriului spitalului clinic de recuperare: 22,273,699.00 lei, fără TVA.

Citește AICI lista completă. 

foro cover pexels.com/Oles Kanebckuu

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.