mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutiiConsilii JudeteneConsiliul Județean Cluj anunță terminarea lucrărilor de canalizare în comuna Aghireșu, unde...

Consiliul Județean Cluj anunță terminarea lucrărilor de canalizare în comuna Aghireșu, unde a copilărit președintele instituției și al cărei primar are aceeași culoare politică

”Compania de Apă Someș S.A, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a finalizat lucrările de introducere a canalizării în localitatea Aghireșu, comuna Aghireșu”, a anunțat în 6 ianuarie, Biroul de Presă al C.J. Cluj. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „După finalizarea procedurii de recepție, cetățenii din Aghireșu vor putea folosi această investiție finanțată de Consiliul Județean. În paralel, continuăm lucrările de alimentare cu apă a satelor aparținătoare Ticu Sat, Ticu Colonie, Dâncu și Arghișu”.

Noul sistem de evacuare a apelor uzate este format din 14 km de conducte de canalizare, șapte stații de pompare a apelor uzate, 2 km de conducte de refulare și o stație de epurare compactă mecano-biologică. În total, au fost realizate 460 de racorduri de canalizare la imobile.

Valoarea totală a lucrărilor este de 8.900.000 lei, banii fiind asigurați de Consiliul Județean Cluj.

Lucrările au mers destul de repede: în 24 martie 2020, președintele C.J. Cluj îl anunța pe primarul din Arghireșu ( reales în septembrie 2020 ) că a fost semnat contractul pentru inițierea lucrărilor.

Citește AICI adresa C.J. Cluj către Primăria Arghireșu.

După doi ani și jumătate, iată, canalizarea este gata, în satul de reședință, după cum anunță public Consiliul Județean Cluj. 

Să fi contribuit la acest bun mers al lucrărilor și faptul că Alin Tișe a copilărit în Aghireșu, după cum precizează chiar domnia sa, pe site-ul propriu? 

”Sunt primul copil al familiei. Am crescut la sat, în Arghireșu. Acolo am învățat ce este omenia, buna creștere și responsabilitatea.”

Să fi contat și faptul că primarul din Aghireșu, Sorin Lehene, este membru PNL, după cum aflăm din pagina de prezentare a primăriei?

Ce mai contează? Proiectul este finalizat, deocamddată numai pentru satul de reședință. Locuitorii din satele aferente mai au un pic de așteptat, până trece conducta dealul. 

foto cover https://web.facebook.com/PrimarComunaAghiresu

 

 

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.