mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutiiNicușor Dan, primar general al Bucureștiului: ”o conductă nouă, preizolată, dotată cu...

Nicușor Dan, primar general al Bucureștiului: ”o conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, va fi pusă în funcțiune”

”Încă 1400 m de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, pe Magistrala II-III Grozăvești, va fi pusă în funcțiune în zona Dorobanți – Calea Floreasca”, a anunțat primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, pe pagina sa de facebook.

Un tronson de 800 de metri de conductă magistrală de dimensiune mare ( DN 600 ) a fost supus probei de presiune. Conductele noi vor asigura furnizarea energiei termice pentru locuitorii străzilor Stockholm, Madrid și Axinte Uricariul, precum și pentru locatarii blocurilor de pe Calea Dorobanților și Calea Floreasca.

Conducte noi, de dimensiune mică (DN 100 – DN 125, în lungime de 600 de metri au fost montate și vor intra în funcțiune, în zona racordurilor, în punctele termice PT Perla, PT 2 Dorobanți, PT Ilie Pintilie și PT 8 1 Mai. Lucrările au fost realizate de Compania Municipală Energetica Servicii.

”În centrul Capitalei nu au mai fost realizate investiții în modernizarea rețelei de termoficare de mai bine de 30 de ani”, susține Nicușor Dan.

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.