mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutiiAgenții publiceVULPILE ROMÂNIEI, VACCINATE ANTIRABIC! Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor...

VULPILE ROMÂNIEI, VACCINATE ANTIRABIC! Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor pune la dispoziție suma totală de 45.819.812 lei, pentru campania de vaccinare 2023

A.N.S.V.S.A. a publicat în 25 mai 2023 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice ( SEAP ) un anunț de participare pentru achiziția ”Servicii pentru realizarea campaniilor de vaccinare antirabică orală a vulpilor, cu momeli vaccinale, precum și a vaccinării în cazul apariției unor focare de rabie”, prin încheierea unui Acord Cadru. 

Acordul cadru se referă la:

– servicii pentru asigurarea, transportul şi depozitarea de momeli vaccinale; 

– serviciul de distribuţia aeriană a momelilor vaccinale în campanile de primăvară şi toamnă şi a vaccinării datorită apariţiei unor focare de rabie; 

– serviciul de informare şi distribuţie/afişare a materialelor informative, conform cerinţelor menţionate în Secţiunea B – Caiet de sarcini în funcţie de necesităţile identificate şi în limita bugetului alocat cu această destinaţie. 

Contractele subsecvente Acordului Cadru vor fi încheiate, de regulă, semestrial (pentru câte o campanie de vaccinare), în funcţie de necesităţile identificate şi fondurile disponibile. Prin excepţie, în situaţia apariţiei unor focare de rabie, se pot încheia contracte subsecvente pentru unul sau mai multe focare de rabie (maxim 5 focare de rabie).

Contractele subsecvente atribuite de Achizitor pe durata Acordului – Cadru pot avea durate diferite pe parcursul anului bugetar, dar nu mai târziu de ultima zi calendaristică a anului în care se încheie, respectiv 31.12.2023.

Valoarea totală estimată: 45.819.812 lei. Fondurile provin din bugetul alocat ANSVSA, conform HG nr.55/2008 pentru implementarea “Programului de supraveghere, monitorizare şi eradicare a rabiei din România”, aprobat prin Acordul Grant PROJECT 101101094 – 2023VETPROG pentru 2023, program finanţat din fonduri externe nerambursabile postaderare. Cofinanţarea programului de vaccinare antirabică asigurată de Uniunea Europeană este în proporţie de 30%.

Ofertantul (Operator Economic individual sau Asociere de Operatori Economici) trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri anuală pentru ultimii 3 ani / exerciţii financiare încheiate 2020,2021,2022 de minim: 20.731.531 lei, fără TVA. Nivelul cifrei de afaceri solicitat a fost stabilit la valoarea maximă anticipată a serviciilor de realizarea a unei campanii de vaccinare antirabică orală a vulpilor cu momeli vaccinale, servicii care vor face obiectul unui contract subsecvent care urmează a fi atribuit pe durata acordului cadru.

Locul de executare:
teritoriile judeţelor: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Botosani, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare:
data și ora locală: 03.07.2023 15:00.

Citește AICI anunțul integral.

foto cover pexels.com/Egor Kamelev

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.