mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutiiAgenții publice”APELE ROMÂNE”, filiala Crișuri, oferă 2.006.900 lei pentru un utilaj și echipamentele...

”APELE ROMÂNE”, filiala Crișuri, oferă 2.006.900 lei pentru un utilaj și echipamentele aferente pentru ”curățare de plante, colectare plutitori de la suprafața luciului de apă și întreținere corpuri de apă”

Administrația Națională ”Apele Române” Administrația Bazinală de Apă Crișuri a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice ( SEAP ), în data de 19 mai 2023, un anunț de cumpărare a unui utilaj  acvatic cu motor termic specializat pentru curatare de plante și colectare plutitori de la suprafața luciului de apa pentru obiectivul cadru de investiții -Echipamente pentru indepartarea plutitorilor pe cursurile de apa din Bazinul Hidrografic Crișuri – obiectiv Râul Barcău la Suplacu de Barcău, jud. Bihor.  

Valoarea totală estimată: 2.006.900 lei, alocată din ”Fonduri bugetare”.

Mai exact, finanțarea investiției se realizează de la Bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, din veniturile proprii ale Administrației Naționale ”Apele Române”, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii. Fondurile bugetare disponibile pentru această achiziție sunt asigurate prin finanțare prevăzută în Lista obiectivelor de investiții pe anul 2023, cu finanțare integrală sau parțială din bugetul de stat, repartizate de A.N. Apele Române pentru A.B.A. Crișuri Oradea.

Data de deschidere a ofertelor: 26 iunie 2023. 

sursa foto: Apele Române Crișuri/facebook

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.