mapacuproiecte.ro

AcasăCu ochii pe institutiiMinisterul Culturii organizează în Italia, la Roma, expoziția temporară „Dacia. Ultima frontieră...

Ministerul Culturii organizează în Italia, la Roma, expoziția temporară „Dacia. Ultima frontieră a Romanității”, în perioada octombrie 2023—aprilie 2024

Guvernul României a adoptat, în 10 august 2023, o H.G. pentru aprobarea organizării de către Muzeul Național de Istorie a României a expoziției temporare „Dacia. Ultima frontieră a Romanității” la Muzeul Național Roman — Termele lui Dioclețian din Roma în perioada octombrie 2023—aprilie 2024, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial, partea I, nr. 726, din 18 august 2023.

Organizarea acțiunii este realizată, pentru partea română, de către Ministerul Culturii prin Muzeul Național de Istorie a României, cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Externe prin Ambasada României la Roma și al Institutului Cultural Român prin Accademia di Romania.

Modalitățile de colaborare între instituțiile menționate mai sus se stabilesc prin protocol, în condițiile legii.  Cheltuielile aferente pregătirii și desfășurării acțiunii vor fi suportate, în limita fondurilor aprobate anual potrivit legii, prin bugetele Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Culturii și al Institutului Cultural Român.

foto cover pexels.com/Max Avans

 

Donează pentru a susține site-ul mapacuproiecte.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Articole recente

exploreaza mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.